dimarts, 25 de juny del 2013

XIII CURSA CAP DE CREUS MEMORIAL ELI ESTEVE (26/05/2013)De nou pel blog, l'anirem actualitzant a poc a poc i a veure si no tardem gaire. Us deixo la crónica que ha fet el nostre company Albert de la cursa del Cap de Creus.

El passat diumenge 26 de Maig, en Modest, en Gerard i l’Albert vam anar a Cadaqués a XIII cursa de Cap de Creus coincidint amb el II Memorial d’Eli Esteve.

Ha estat una baixada desde el far fins al passeig de Cadaqués. Aproximadament 10 Km. La sortida era desde el Pavelló d’Esports, on ens van pujar amb el trenet fins al far. I desde allà baixar corrents fins a Cadaqués.

El matí era fresc i la veritat és que no sobrava gaire roba, en Modest i l’Albert a les 08: 15 més o menys ja estàvem situats al pavelló per la recollida de dorsal. Com feia molt de vent i en Gerard no havia arribat vam decidir esperar-lo a dins el pavelló.

En Gerard va arribar cap a les 09 hores es pensaba que es pagava al moment i no era així, va tenir molta sort ja que una corredora, la Natàlia no va venir i li varen donar el seu dorsal.

Vam pujar a dos quarts de 10 amb l’últim trenet i un cop a dalt del far i de fer els respectius estiraments, a les 10h en punt començem la baixada. El recorregut de baixada passa exactament per la carretera, és a dir és el mateix camí, de tornada, que abans hem pujat amb el trenet, per tant de pista o corriol ni un metre!!!!

Anem força estona tots tres junts al nostre ritme fins que en Gerard vol apretar i marxa, quedant-nos en Modest i l’Albert al nostre ritme. Passant el pavelló ens dónen el respectiu refrigeri, aigua, i seguim ja endinsats per dins Cadaqués, passant per davant el cementiri, el parc de Bombers i arribant a la platja de les Oliveres, Cala tavallera i finalment arribant a la meta a la Plaça de Cadaqués. Aquests darrers dos Km han estat genials ja que ha estat arran de mar!!!

Arribant  a la meta ens han fet treure el dorsal i hem gaudit d’un bon entrepà d’embutit i
beguda Vichi Català i Aigua i evidentment la respectiva samarreta que malauradament la talla més gran era la L.

Tots tres hem fet menys d'una hora, per tant molt contents pel paisatge i l'indret tot i que ha estat tot per asfalt. L'anècdota ha estat en Gerard que veureu que a les fotos surt amb dorsal amb el nom de Natàlia.

Salut i Cames,

Albert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada