divendres, 24 de maig del 2013

II TERÇ DE MARATÓ MUNTANYA DE LA CIRERA DE TERRADES

Ja tenim a tocar la segona edició del Terç de marató de muntanya de la cirera de Terrades, tot un èxit pel grup que vam iniciar aquesta aventura l'any passat.
Ha passat un any i repetim amb aquesta cursa que esperem anar-la consolidant any rere any amb la vostra ajuda. 
Com l'any passat, mantenim el format, serà una cursa-marxa d'uns 14 quilòmetres i mig amb sortida i arribada a Terrades i que manté pràcticament el recorregut de l'any passat. 
Hi ha algunes modificacions obligades, com el tram vora el pantà que aquest any està inundat, i altres per intentar millorar el recorregut, a més d'alguna novetat com passar per dintre de Santa Magdalena. La resta més o menys igual amb corriols i paisatges que segur agradaran a corredors i caminadors.

Les pre-inscripcions es poden fer al blog de la cursa http://cursa-marxamuntanyacireradeterrades.blogspot.com.es i el pagament es farà el mateix dia de la cursa al recollir el dorsal, que es podrà fer a partir de les 7:15 del matí i fins a les 8:15. La sortida serà a les 8:30 del matí. El preu és el mateix que l'any passat, 8,-€, que està molt bé.

Hi haurà dos avituallaments amb beguda i fruita, entrapà de botifarra i cireres a l'arribada i un buf de regal, a més de participar en alguns sortejos.

La participació està limitada a 200 corredors i caminadors, que tot i que l'any passat no hi vam arribar, esperem aquest any quedar-nos el més aprop possible, poc a poc.

A més hem d'agrair el suport de l'Ajuntament de Terrades com a organitzador, i als col·laboradors i patrocinadors que els tenim detallats al blog de la cursa i als rètols que hem repartit per la comarca. Res més, animeu-vos i animeu a tots els vostres coneguts, us esperem a tots el dia 2 de juny a Terrades, a la cursa i a la fira de la cirera.

Salut i Cames.

4 comentaris: