dissabte, 25 de febrer del 2012

XVIII MITJA MARATÓ DE BANYOLES

El proper diumenge 4 de març es farà la 18ª Mitja marató de Banyoles i la V Volta popular a l'Estany.

La 18ª Mitja marató de Banyoles començarà a les 9:30 del matí i sortirà de les instal·lacions del Club natació Banyoles al Passeig de la Draga. El recorregut crec que és el mateix dels darrers anys, (el podeu trobar a http://cnbanyoles.cat ). Els avituallaments habituals als quilòmetres 5, 10 i 15.

La V Volta popular a l'Estany començarà més tard, a les 10 del matí, i la sortida serà al mateix lloc.Com ja sabeu i el seu nom diu és la volta a l'Estany i aproximadament té 6'5 quilòmetres. en aquesta prova no hi ha control de temps ni xip, cadascú s'ho mira. Tampoc hi ha avituallaments.

Segons la web, el preu de la inscripció per la mitja marató és de 15,-€ i de 7,-€ per la volta a l'Estany, això amb obsequi. A la mitja, aquest any es pot optar per fer la inscripció sense obsequi i el preu serà més econòmic, 10,-€.

Les inscripcions es poden fer per internet fins dijous 1 de març a les 20h, tant per la mitja com per la Volta. El màxim d'inscrits per la mitja és de 1500 i per la volta de 300. Per recollir dorsals, el mateix diumenge a partir de les 8 del matí.

Ja us podeu anar apuntant i deixeu un comentari al blog per tal de saber si algú s'anima.

Fins aviat, salut i cames.

2 comentaris:

  1. Jo no hi vaig, estic esperant la del carrer Sant Pau a Figueres i mes tard la mitja de muntanya LA SUADA d'Agullana.
    Salut i Cames.

    ResponElimina
  2. Jo dimarts, hem poso a prova desprès d'aquest refredat i lumbago que he tingut, però estic animat

    ResponElimina