divendres, 29 d’abril del 2011

XXXII MARXA POPULAR DE LA TRAMUNTANA A VILABERTRAN (24/04/2011)


Amb uns dies de retard per la meva part però us faig arribar, literalment, la crònica de la Beth, que li va tocar fer-la "pressionada" per en Marià. Aquí us la deixo i fins les properes, aquest mateix diumenge a Empúries i Figueres.

Hola!!!

Com que en Marià no vol fer la crònica de diumenge a Vilabertran, m'han dit que l'haig de fer jo. Quines penques!!!

Doncs bé, jo que anava preparada per lluir la samarreta del Cames Ajudeu-me, resulta, que tots es rajen!!!! Anava mentalitzada que no faria tota la cursa corrent, (són 15 quilòmetres), però la vaig fer tota corrent sense aturar-me. Tenia en Marià qque em feia companyia.

Anàvem xino-xano, darrera un grupet per no perdre'ns ja que al principi l'itinerari a seguir no estava massa clar. Encara no sabem si vàrem seguir el camí correcte, però en tot cas, no vàremser sols. Després els senyals ja eren clars.

Era un recorregut planer, amb basses però ja se sap, després de la pluja del dia abans, era inevitable. Espero que la propera sortida que no sigui a Figueres poder lluir la samarreta del Cames Ajudeu-me.

Fins aviat salut i cames.


2 comentaris:

  1. Em va saber greu no poder venir a Vilabertran, però encara no sòc tot un home per aguantar dues curses amb dos dìes, i menys amb la duressa de la cursa d'Agullana, un altra any serà.
    Felicitats a tots dos i Salut i Cames.

    ResponElimina
  2. Tal com diu es va fer xino-xano, perquè les cames no donaven per més.

    ResponElimina