dimecres, 18 d’agost del 2010

VILA-SACRA - VILAMANISCLE - RABOS - ESPOLLA - ST. CLIMENT - MOLLET - PERALADA - VILANOVA - VILA-SACRA 08/08/2010

Un diumenge més vam sortir a dos quarts de set del matí per anar a fer una estona de bici per pobles de l'Alt Empordà. Van sortir en Dani, en Jordi i jo.

Deseguida vam arribar a Vilanova de la Muga allà un control d'alcoholèmia, no ens van aturar però si ens va mirar "raro", nosaltres però vam continuar camí cap a Vilamaniscle passant per la deixalleria, Mas Hortus i Delfià.

Al ser un camí conegut vam anar xerrant i a ritme tranquil, només passat Delfià i amb les primeres pujades dures es va fer el silenci fins arribar al poble. Desde allà primer una ràpida baixada fins al trencant de Sant Quirze de Colera per després començar a pujar direcció a Rabós.

Al poble, moments d'indecissió fins arribar al camí que ens portaria a Espolla. Allà la primera idea va ser agafar carretera fins a Mollet i d'allà a Peralada, però com que teníem temps vam buscar pel poble un camí, que encara no havíem fet mai, i que ens portaria a Vilartolí i desprès a Sant Climent.

A Espolla vam haver de fer una mica de volta al poble donat que el camí estava just a l'altra costat. El primer tram era de pujada per un camí prou decent i desprès una estona de força planer. Per uns moments vam pedre el camí correcte però vam recular i desprès d'un quilòmetre ja tornàvem a ser al camí correcte.

A partir d'aquí deseguida vam arribar a Vilartolí, un tram de camí emporlanat amb pendent descendent que ens va portar ràpidament fins a Sant Climent. D'allà a Mollet i de Mollet fins a Peralada en filera a bon ritme.

A Peralada vam voltar fins a la font per emplenar d'aigua els bidons i un darrer esforç fins a Vila-sacra passant novament per Vilanova. En total quasi 52 quilòmetres i poc més de tres hores.

Fins aviat, salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada