dimecres, 21 de juliol del 2010

III MARXA EN BTT A VILAÜR 18/07/2010

Diumenge, set trenta del matí i sortim en Dani i jo cap a Vilaür a participar a la III Marxa en btt de Vilaür. Només arribar ja veiem el pàrquing a l'entrada del poble i la zona esportiva a uns cent cinquanta metres del pàrquing.

Aparquem i anem directament a fer la inscripció. Tot i que falta encara mitja hora hi ha molt de moviment i forces "beteteros" ja escalfant i preparant les seves "màquines". A la zona d'inscripció la cua és considerable, hi ha dues persones fent inscripcions però tot i això tardem uns 10 minuts a fer-la. Vist que només quedaven uns quinze minuts per la sortida anem cap al cotxe i preparem les nostres bicis.

De camí trobem a alguns companys, entre ells els "bojos" del btt, en Julien i els seus "col·legues", que habitualment participen a competicions però com que aquest cap de setmana no en tenien veien a fer aquesta de Vilaür que deia que estava molt bé, (malment vam pensar en Dani i jo, serà dur). La veritat que hi havia força nivell, el primer va fer una hora vint minuts, poc més de la meitat del que vam tardar nosaltres.

Degut a la gran quantitat de gent la sortida es va retrasar un quart d'hora, just cinc minuts de fer la inscripció el darrer participant es va donar la sortida. En Dani i jo al final, esperant a sortir darrera de totes les "màquines".

El recorregut va ser molt "trenca-cames" i ja només de començar ja ho vam poder comprovar. Gran part del recorregut passava per boscos i per tant la calor la vam patir però només a estones del recorregut. El "puja-baixa" era constant i fins que no es va seleccionar una mica la gent, al principi a vegades havies de posar el peu a terra esperant a que la gent passés per alguna pujada per on només passava una bici.

En tres o quatre quilòmetres la gent ja es va seleccionar i ja vam anar poder tirant sense entrebancs. Pujades curtes però intenses i baixades curtes però encara més intenses, (a un parell d'elles, peu a terra per que la roda del darrera volia passar a la del davant).

Aturades als avituallaments per menjar una mica de fruita i veure una mica i de nou en marxa fent camí fins al final. Aquest darrer tram un pel massa tècnic per nosaltres que afegit al cansament va costar una mica de fer però després de dues hores quaranta-dos minuts vam arribar el 107 i 108 de la cursa llarga, d'entre aproximadament uns 120 participants que van fer aquest recorregut.

Al final a taula a menjar botifarra, veure una mica i de postres una mica de sindria i cap a casa. Una sortida nova que ha quedat grabada al gps per repetir algun dia.

Fins aviat, salut i cames.

2 comentaris:

  1. En primer lloc enhorabona, ja teniu al sac un altre Btt;, tot i que no és el meu estil, ja que jo soc més excursionista que corredor de Btt, diumenge ens veurem al pujar i baixa d’Agullana amb els company de “amics del final feliç” que sortirem darrera de tot per arribar els últims tranquil·lament i tindrà un final feliç.
    Per cert si pots passem el Trak, seria interessant tindreu.

    ResponElimina
  2. Cap problema Marià! O potser si, primer en Dani ha d'apendre a fer-ho servir però no pateixis que tard o d'hora ho tindràs. Ens veiem diumenge, per cert, nosaltres també som dels que sortim els últims, com diumenge, son els altres els que ens deixen passar per no arribar els últims.

    ResponElimina