dimarts, 26 de gener del 2010

PEDALADA SOLIDÀRIA A CABANES 24/01/2010

Un diumenge més vam fer una sortida en bici. Aquest cop però vam aprofitar que a Cabanes feien una pedalada solidària per fer una sortida diferent i a l'hora col·laborar amb aquesta iniciativa solidària que es feia a Cabanes per ajudar al poble d'Haití.


Vam sortir de Vila-sacra, en Dani, en Manolo i jo, a dos quarts de nou per anar en bici cap a Cabanes. Vam sortir puntuals i vam arribar a Cabanes quan passaven pocs minuts de les nou. Allà ens esperava en Santi que hi havia anat en cotxe desde Figueres.

Quan hi vam arribar ja hi havia força gent inscrita, amb nosaltres un centenar per que a en Santi li van donar concretament el número 100. Finalment a la sortida vam ser uns 120 participants. Abans de sortir ens vam trobar amb alguns coneguts que també hi participaven. Entre ells antics companys meus de sortides "domingueres" en bici i que pel que vaig veure no havien canviat gaire els hàbits per que de Figueres a Cabanes s'havien perdut i quan van arribar ja havien fet 15 quilòmetres. Vam comentar la jugada i van donar la sortida al grup que feia la volta llarga, la majoria.

Nosaltres vam sortir uns cinc minuts més tard. Al principi amb una mica de dificultats fins que no vam poder avançar a tot el nostre grup, però un cop passat vam poder anar fent sense dificultats. El recorregut en general va ser força fàcil i només un tram que vam fer pel mig del riu va tenir més dificultad degut a la sorra i les pedres.

La resta del camí molt planer i amb bons camins. En general ben senyalitzat tot i que un parell o tres de punts van portar a despistes a alguns participants sobre la direcció que s'havia de seguir.

Al final vam arribar tots quatre junts a la plaça. El foc continuava cremant però encara no havien posat les botifarres. Aquest creiem que va ser un inconvenient. La gent va començar a arribar i les botifarres encara no s'havien ni començat a fer.

Nosaltres, després d'esperar quasi trenta minuts vam marxar sense menjar la botifarra per que no els havien començat a fer tot i que ja feia força estona que havíem arribat i que ja hi havia quasi una trentena de participats. Com nosaltres, altres també van marxar donat que la gent començava a agafar fred al cos després haver suat i portar molta estona esperant allà. Aquest seria un punt a millorar a properes edicions.

En resum, quasi 38 quilòmetres en total per un matí de diumenge en que no va fer massa fred i que tot i estar núvol va aguantar tot el matí sense ploure, i vam poder col·laborar amb una iniciativa solidària.

Fins aviat, salut i cames.

1 comentari:

  1. Hola.
    Fa 16 dies que no vaig a corre per culpa d’una ungla del peu, i encara en tinc per dos o tres dies més, la setmana que ve m’hi posaré, pero veig la ½ Marató de Banyoles amb poques possibilitats d’anar-hi

    ResponElimina