dimarts, 19 de gener del 2010

BTT DIUMENGE 17/01/2010

La segona sortida en btt no podem dir que va ser un èxit.

A un quart de nou del matí ens vam trobar amb en Dani i en Santi per anar a fer la ruta prevista. Amb un ambient més aviat fred, 6'5ºC, vam sortir direcció al camí vora el Manol direcció Vilanova de la Muga. El camí una mica enfangat i amb forces basses.

Es tractava només de rodar i així ho vam fer, això si vam incloure un parell o tres de petites pujades per entrar en calor que vam superar sense massa problemes. En direcció al Mas Hortus vam trobar més fang i més basses a un parell d'elles vam haver de baixar i passar a peu i gràcies a la veterania d'en Dani no va fer falta posar els peus a l'aigua.

A Delfià una mica de fang i el camí amb més pedres dels que fem habitualment. El vam passar de forma ràpida per que és força emprenyador anar rebotant tota l'estona. D'allà a Peralada i de tornada cap a casa dues hores i trenta minuts després amb un ambient fred, 8'5ºC.

A veure si a la propera s'anima més gent. Espero que si per que volem anar a fer una pedalada solidària a Cabanes. Us posaré més informació en una altra entrada.

Fins aviat, salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada