dissabte, 28 de novembre del 2009

JA HEM ARRIBAT A DONOSTIA 28/11/2009


Ja estem a Donostia.

Aquesta matinada hem sortit en cotxe cap a Donostia i hem arribat al matí, cap a les deu. El camí ha estat d'unes sis hores, amb les parades, el temps ens ha acompanyat durant els sis-cents quilòmetres però a Donostia hem trobat una mica d'aire i un temps força fresc a primera hora del matí.

El primer que hem fet quan hem arribat ha estat anar a l'estadi d'Anoeta per recollir el xip, dorsal, samarreta, ampolla de vi i formatge, i anar a activar el xip per demà.

L'ambient era força bó, la gent està impacient i té ganes i hem trobat força gent corrent per tot arreu. A més al ser matinal de dissabte tota la zona d'Anoeta estava plena de gent fent esport. A la pista d'atletisme, gent corrent, al camp de futbol, equips de nens i nenes jugant a futbol, a la pista de gel, gent patinant,..., i gent corrent per tota la ciutat.

Hem pogut veure tota la zona final del recorregut i l'entrada a l'estadi, pel que passarem dues vegades i trobarem l'arribada, si tot va bé.

Després hem anat cap a la pensió a deixar les maletes i hem anat a aparcar el cotxe al davant de l'estadi d'Anoeta, per tenir-lo aprop demà després de la cursa.

Hem tornat corrent desde l'estadi fins a la pensió. Hem aprofitat per estirar les cames i treure una mica de tensió. Hem fet uns cinc quilòmetres i ha estat espectacular. La part final del recorregut l'hem fet coincidir corrent per la zona del darrera del port, el port i la platja de la Concha. Hi havia temporal i còrrer pel passeig veient el temporal i com les onades impactaven contra el passeig i feien caure l'aigua a dalt del passeig, ( a uns sis metres d'alçada), ha estat una passada i se'ns ha fet molt amè. Per sort no ens ha agafat cap onada tot i que més d'una ha anat de poc.

Després d'una dutxa hem anat a dinar i ara ja descansem per avui.

Fins aviat, salut i cames.

1 comentari:

  1. Marxem a esmorzar i cap a la sortida. Ens veiem després i us expliquem. De moment el dia ens dona una mica de vent i res de pluja tot i que ha plogut durant la nit.
    Adeu

    ResponElimina