dimecres, 28 d’agost del 2013

VI CURSA DEL FAU A MAÇANET DE CABRENYS (11/08/2013)Aquí de nou amb la crònica de la cursa ddel Fau del passat 11 d’agost que ens ha fet arribar l’Albert.
Un cop més i un any més, membres del Cames Ajudeu-me ha formar part de la VI cursa del Fau. Aquest passat diumenge 11 en Modest, en Pericu i l'Albert ens hem dispossat a afrontar per tercer any consecutiu aquesta cursa ja tan tradicional.

Tot i pensar-nos que no començarien puntuals degut a la cua que hi havía en el moment de recollir els dorçals, ja esperant la sortida de manera tranqui·la i canviant impressions al altres corredors,  mentres ens feien la foto oficial...ens hem vist sorpressos pel coet que ha esclatat i ens hem vist emboltats d'una multitut de corredors que, com embogits, ens han absorbit ràpidament, fent-nos arrencar a còrrer.

Els primers km han estat de pur tràmit d’escalfament fins arribar al primer avitualament on quan ja pujàvem direcció a l’ermita del Fau, en periku, ens demana que ell es troba  bé i anirà tirant, en Modest i l’Albert segueixen a un altre ritme però constant.

Els km han anat transcorrent sense cap complicació muscular podent fer la baixada desde el Pic de Fau fins al 4rt avituallament corrent. Han estat uns km  durs ja que les punteres dels peus acaben castigades de tan fer força. Com a curiossitat de la cursa, quan es corona Fau i que s’ha de pujar quasi a 4 grapes, la cadena que hi havia en les altres edicions ja no hi era.

Un cop arribats al 5è  avituallament on es surt a la carretera, hem près el cami com cada any i en un petit descuit hem sortit a la carretera, on després de meditar una estona i voler seguir endavant hem fet un troç de carretera fins pocs metres deprés hem tornat a trobar les marques i hem pogut enfilar el tram final fins arribar a l’arribada  amb un temps de 3h 30 minuts aproximadament, segons en Modest  5 minuts menys que l’edició anterior.

Allà a l’arribada hem pogut disfrutar d’un esmozar de fruita, begudes i demés snaks i ens hem pogut refrescar amb una mànega.

Un any més ha estat una altra prova superada i amb bones sensacions.

 

1 comentari: