divendres, 26 d’abril del 2013

IV MITJA MARATÓ D'EMPÚRIES

Amb poc temps per informar però ja tenim la IV Mitja marató d'Empúries, serà el proper diumenge 28 d'abril. Us parlo de la mitja però ja sabeu que també hi ha la marató, amb la seva XI edició, i els 10 km, que juntament amb la mitja ja fa uns anys que van substituir al terç de marató.

La sortida de la marató i la mitja serà a les 8:30 del matí, al passeig de davant del recinte de les ruines d'Empúries i amb el mateix recorregut que l'any passat, que l'havien modificat en part, i que ara és molt més urbà pel passeig de l'Escala.

El preu de la inscripció de la mitja marató és de 19,-€, si feu la inscripció a partir del 23 d'abril, que no sé si encara es pot fer, el preu és de 25,-€. Pels que feu els 10 km el preu és de 15,-€, ara ja fora de termini.

Com altres anys hi haurà bossa del corredor amb samarreta tècnica, pot d'anxoves,...

Només anivar-vos a participar i ens veiem el diumenge a Empúries.

Fins aviat, salut i cames.

1 comentari:

  1. Enhorabona Josep per la marca que vas fer, i per la manera com vas aconseguir-ho! Et vaig veure molt bé en tot el recorregut que vàrem compartir junts!
    Gerard, ànims i que et milloris! Moltes gràcies pels ànims! M´hagués agradat compartir Mitja, però no va pdoer ser. Recupera´t aviat!!

    Francesc

    ResponElimina