dissabte, 31 de març del 2012

III CURSA SANT JOSEP DE FIGUERES (18/03/2012)

Tercera edició de la cursa de Sant Josep de Figueres el passat diumenge 18 de març. Matí amb bona temperatura per còrrer i ja desde primera hora força gent a la Plaça Triangular i a la Rambla, donat que aquest any ja s'havien donat dorsals i xips el dia abans i no calia passar a recollir-los.

Finalment en Modest, l'Albert, en Gerard i jo hi vam participar pel Cames juntament amb més de 350 participants de totes les edats i condicions.

El recorregut, el mateix d'altres anys, dues voltes a un circuit amb sortida a la Rambla i arribada a la Plaça Triangular. La sortida puntual cap a la Pujada del Castell. Ja desde el primer moment vaig notar que no era el dia. Arribant a l'ambulatori ja anava passat de pulsacions i la previsió era passar-ho malament.

Encara la gent molt agrupada a la baixada tothom encara tenia forces per còrrer i tothom baixava amb ganes per enfilar els adoquins fins al darrera del pàrquing del Motel. Allà encara no havia recuperat gens i en Gerard ja anava per davant i en Modest i l'Albert no gaire per darrera.

Tota una filera de corredors pujant per la nacional II i ja els primers problemes amb alguns cotxes pitant i creuant entre els corredors. Molt de patiment a les pujades i intentant recuperar baixant però sense recuperaar del encara que el temps no era del tot dolent, però pensava anar una mica millor després dels entrenaments fets i el "passeig" per Terrades amb els companys.

Després de passar per l'arribada el primer cop i arribant a la Rambla, un altre cop a patir per pujar, aquest cop més dur i ja sense poder recuperar a la baixada. En Gerard ja perdut per davant però en Modest i l'Albert aprop per darrera i fent una bona cursa, sobretot l'Albert, amb menys experiència en aquestes curses que jo dic "sprint".

Després de patir força, darrera recta al carrer Sant Pau, molt just de forces però encara avançant algun corredor i un temps molt semblant a l'any anterior de 48'48", però amb sensacions molt dolentes. Per darrera en Modest i l'Albert per sota de 50 minuts, (primera vegada per l'Albert) i per davant en Gerard amb 45'55".

Felicitar a l'organització un any més, i particularment a en Jaume, per l'esforç per que aquesta cursa tingui continuïtat, tot i la crisi, i per les ganes que hi posen per que tothom es trobi a gust i s'ho passi el millor possible. Gràcies.

Després de cursa petita xerrada amb els companys i ja pensant en la propera a Agullana, La Suada, on allà patirem de veritat però d'una altra manera. Si tot va bé, allà ens veurem companys. Fins aviat, salut i cames.

1 comentari:

  1. Atenció a en Modest i a la seva imatge de runner experimentat i de fons. IM-PRESIONANTE

    ResponElimina