dimecres, 14 de setembre del 2011

I KAYAKLÓ DE LLANÇÀ


Com que les proves a la nostra comarca s'acumulen us avanço amb més temps del habitual aquesta prova "diferent" que Diversport organitza pel proper 25 de setembre a Llançà i que pel que sembla amb les inscripcions serà tot un èxit.

Es farà una kayakló, que constarà de 1'5 km de kayak, 12 km de btt i 2'5 km de cursa a peu. No podeu negar que la prova promet. D'entrada, els primers 50 kayaks dobles estan esgotats i l'organització ha decidit fer una segona sortida el mateix dia per donar cabuda a tothom que ha volgut participar. La segona sortida també va a bon ritme i no seria estrany que també s'esgotés. Felicitats als organitzadors per la idea, tot un èxit!!!

La primera sortida serà a les 9 del matí desde la platja de Grifeu, (el lloc de trobada i boxes serà al parking de la platja de Llançà entre les 8-8:30 i llavors ens portaran en bus fins a la sortida). L'arribada de la prova de kayak serà a la mateixa platja de Llançà per allà fer la transició al btt amb un recorregut de 12 km, com a mínim exigents per finalment fer la cursa a peu de 2'5 km amb pujada inclosa, tampoc serà fàcil.

Una altra curiositat de la prova és que serà per parelles i les parelles han d'anar juntes durant tota la prova, (amb el kayak no hi ha més remei però la resta ja en parlarem...). Ja us avanço que a dia d'avui, com no podia ser d'una altra manera, el Cames participarà amb dues parelles, en David i en Sergi, (que surt d'una lesió de lligaments de 6 mesos, i ja veurem), i com no el gran "màquina" Gerard que ho fa tot, i un servidor. Si algú més vol, encara queden samarretes del Cames per participar.

El preu de la inscripció és de 22,-€ i no queden masses places per tant a còrrer si voleu participar. En fi, la cosa promet, almenys riure segur que riurem, que al final és el qque ens emportarem per que els trofeus dels tres primers classificats ho veig difícil.

Animeu-vos, salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada