dimarts, 26 de juliol del 2011

I FIGUERES RUNNING NOCTURNA (23/07/2011)


El passat dissabte a la nit es va fer a Figueres la I Running nocturna, organitzada per Diversport, amb poc més de 7 quilòmetres de recorregut pels carrers de Figueres. Un total de 187 participants es van inscriure a la cursa, que per ser la primera edició no està gens malament.

A la sortida hi havia molts coneguts, amics i habituals d'aquestes curses. Alguns d'ells s'estrenaven al mon de les curses, per tant molt bona noticia, sempre està bé que la gent es vagi animant no només a fer esport sino també a participar a les curses populars, benvinguts i felicitats.

Del Cames, tot s'ha de dir, poca participació, només doss membres, un veterà, en Gerard, habitual de les curses i crack mediàtic del Cames, i un novell i "jove valor", el meu germà Isaac, que juntament amb uns amics seus s'estrenava al mon de les curses després de poc més de tres mesos de dur entrenament.

La sortida va ser molt puntual, només passaven dos minuts de les 10 de la nit, i la va donar l'Imma Clopés, (que com que sé que li "agrada molt això, direm que és ex-atleta olímpica a Atenes i Sydney a la prova d'heptaló, a més d'haver participat a diferents campionats europeus i ibeoramericans, i haver guanyat la "tira dde campionats d'Espanya), ara si ho llegeix segur que rebo algun missatge, trucada o correu dient-me que per que ho faig això, etc...

Sortida i a còrrer. Primera volta a la Rambla i direcció plaça de l'Ajuntament, per anar al carrer la Jonquera i al Parc de les Aigües. Només sortir, el grup ja s'estira i els habituals ja agafen els primers llocs seguits de tota la massa popular, entre ells molts debutants, (segons vam poder sentir abans i després de la cursa).

Segons els participants, el recorregut estava molt ben senyalitzat i no hi va haver cap problema i tothom va poder els poc més de set quilòmetres sense incidències, això si amb sorpresa final a l'entrada de la Rambla ja que no s'acabava allà directament, s'havia de fer una volta sencera amb final a l'interior de la Rambla.

El guanyador poc més de 25 minuts i habitual a guanyar a les curses de la comarca, també havia guanyat a El Far d'Empordà, cursa també organitzada per Diversport. En Gerard, a la seva línea, 35 minuts després d'un final a l'sprint però acabat abans d'hora degut a la volta sorpresa a la Rambla. De totes maneres, un crack en plena forma i durant aquest estiu, el David Hasselhoff del Cames, (pels que no ho sabeu, el podreu trobar a les platjes de L'Escala fent de socorrista).

El nou "jove valor" del Cames, l'Isaac, va aconseguir la seva primera fita, acabar la cursa, tot i els 500 metres de més finals, i fer-ho en menys del temps previst, poc més de 47 minuts. Esperem que segueixi com a mínim fins a Vila-sacra i no tingui una retirada precipitada del mon de les curses.

A tots dos, moltes felicitats i gràcies per representar al Cames a una cursa més.

Referent a la prova, felicitar als organitzadors per la cursa i per la feina que fan a la comarca organitzant curses, duatlons, triatlons,..., esperem que això segueixi, salut i cames.

2 comentaris:

  1. Torno a esta tocat, de la tramuntana i dels bessons, però tinc bones sensacions per recuperar-me aviat.
    Quant torni, no coneixeré a cap dels nous de la familia Cames ajudeume,
    Amb els darrers fitxatges tindrem que ampliar el vstiari del club

    ResponElimina
  2. Això està fet Marià, ja saps que la casa és gran i hi cap tothom, jajaja

    ResponElimina