dijous, 7 d’octubre del 2010

I CURSA DE 7 KM A FIGUERES 26/09/2010


Amb una mica de retard però per fi us puc posar un petit escrit de la I cursa de 7 Km de Figueres que finalment van ser uns 8'4 quilòmetres.

El matí va començar fred i amb forta tramuntana, amb la sortida del sol i començar a còrrer la fred va passar però la tramuntana es va quedar.

La sortida es va retrassar uns 20 minuts cosa que va fer qque la gent que escalfa abans de cursa haguessin d'allargar el seu escalfament força i la resta, els que no escalfem gaire, quedessim freds totalment.

Per ser la primera edició i tenint en compte que feia força vent i que era la primera edició i que hi havia altres curses a la comarca el mateix dia, hi va haver uns 80 participants entre corredors i caminadors. Del Cames ajudeu-me hi havia 6 membres, en Marià, en Jose Manuel, en Jordi, l'Helena, en Sergi i jo, a més d'en David, un amic d'en Sergi que amb una mica de sort s'afegirà de tant en tant amb nosaltres.

El recorregut en general va ser dur, l'anada per la duresa de la pujada i la tornada pel cansament i pel fort vent en contra en pràcticament tot el darrer quilòmetre de la cursa.

Es va notar molt, a part de la duresa, que estem al principi de la temporada de curses de la tardor i que falta rodatge però que poc a poc la cosa millorarà.

Destacar que en Jose Manuel va acabar en cinquena posició i que va estar durant quasi tota la cursa amb els primers classificats, per tant poc a poc s'acosta al podi...

Aquest diumenge hi ha cursa-marxa a Navata, són 18'7 km però crec que val la pena, l'any passat la vam fer i està força bé. Espero que ens hi veiem.

Fins aviat, salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada