dimecres, 10 de febrer del 2010

ROAD BOOK DE NAVATA 07/02/2010

El diumenge va començar aviat. A tres quarts de vuit vam quedar amb en Dani, per carregar les bicis i marxar cap a Navata per fer una sortida diferent a les de cada diumenge.

Feia fred i a més una mica d'aire fred que feia que la sensació de fred fos més intensa. Vam carregar les bicis i vam marxar cap a Navata.

La cosa va a menys, en comptes de ser més cada cap de setmana, som menys, suposo que el temps no ajuda a que la gent s'animi. Espero que quan arribi el bon temps us animeu per que val la pena voltar en bici per l'Alt Empordà, i aquest diumenge ho vam poder tornar a comprovar.

Vam arribar a Navata i vam ser dels primers, concretament el segon i tercer a fer la inscripció pel control d'arribada. El foc per la botifarrada començava i la gent en pocs minuts va anar arribant fins a ser en total un centenar, segons van comentar, i d'aquests una seixantena per fer la ruta llarga de poc més de trenta-tres quilòmetres i un desnivell acumulat de més de sis-cents metres.

Un canvi a darrera hora, van marcar el circuit i no va fer falta fer servir el llibre de ruta. Vist com va anar va anar molt bé per facilitar les coses donat que el traçat ja era prou complicat com per anar mirant sobre la marxa el mapa.

La sortida es va fer amb una mica de retard però tots a l'hora i vam sortir força agrupats, sobretot els primers quilòmetres, suposo que al fer fred la gent va trigar a entrar en calor i començar a pedalar amb més força.

El primer tram va ser força fàcil, quasi sempre baixada i per pistes amples fins que vam deixar el camí principal i començava la ruta de veritat. Aviat vam veure el que seria el nostre company quasi tot el matí, el fang.

A partir del quilòmetre cinc va coemnçar el fang i les pujades. Aquí el grup es va estirar ja definitivament i els forts deseguida van desaparèixer i la resta ens vam quedar. Nosaltres quasi tancant el grup.

La ruta va ser dura i fangosa però "gaupa". Tota l'estona per boscos on a trams semblava que no hagués passat ningú en dies, (menys els de l'organització per marcar el recorregut). Va tenir de tot a més de fang i pujades i baixades dures, també un parell de rierols, petits tram de carretera, baixades fortes entre mig de la vegetació,..., i al final, veient ja Navata ens vam despitar, ens vam passar un encreuament i al final vam fer uns tres quilòmetres de més.

Aquest cop però si que vam poder fer la botifarra, concretament dos per cap i una xuia, que van entrar molt bé després de quasi tres hores de pedalar. Aquesta ruta però la guardem per fer-la algun dia pel nostre compte.

Fins aviat, salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada