dimecres, 7 d’octubre del 2009

PASSEJADA AMB BTT A NAVATA

El proper diumenge tenim Passejada amb BTT a Navata en un acte, que com la Marxa del diumenge passat, és un acte més de la Setmana cultural de Navata 2009.

La Passejada començarà a les 9 del matí a Navata, a la zona esportiva, suposo que al centre btt de Navata, (no queda gaire clar), i les inscripcions s'hauran de fer a partir de les 8:30 del matí al lloc de la sortida. No informen del preu de la inscripció però si diuen que hi haurà esmorzar per tots els participants, que sempre està molt bé.

El recorregut, segons informació dels organitzadors, té una distància de 31'97 quilòmetres amb sortida i arribada a Navata. L'alçada màxima del recorregut és de 209 metres amb un desnivell acumulat de 451 metres i un nivell de dificultat moderat.

Hi ha una baixada al principi, pujada fins a la cota màxima de 209 metres, petita baixada, petita pujada, petita baixada, petita pujada, llarga baixada i pujada fins a l'arribada. Recorregut en principi trencacames però sense gaire dificultat. Ens veiem diumenge.

Fins aviat, saliut i cames.

3 comentaris: