divendres, 24 de juliol del 2009

PROPERA SORTIDA DIUMENGE 26/07/2009

Com cada setmana quan preparem la sortida del diumenge arriba el divendres i no hi ha propostes de rutes i sempre s'acaba fent la que jo proposo, que no em sembla malament però a mi m'agradaria que algú proposi per jo algun dia fer-ne alguna de nova per que us podeu imaginar que les que proposo són rutes que ja he fet.

A partir d'aquesta setmana intentaré posar la ruta, (que triaré jo com cada setmana), i una mica d'informació per veure si d'aquesta manera s'anima algú més. A vegades si coneixem la ruta abans i veiem que realment està dintre de les nostres possiblitats ens animem més fàcilment. Us enviaré també un correu per que penseu a consultar el blog per veure la ruta. Us avanço que procurarem anar pujant de nivell per poder fer rutes cada vegada més exigent i "xules".

La que proposo per aquest diumenge és la ruta 24 de les que té marcades el centre Salines Bassegoda. La seva dificultad és moderada però com que sortirem desde Vila-sacra li afegirem quilòmetres i això la farà una mica més exigent sense arribar a ser dura. Només la ruta són uns 23 quilòmetres que té la sortida a Vilanant però que nosaltres la començarem a Avinyonet de Puigventós per que al ser circular ens ho permet fer així. El desnivell acumulat de la ruta no és massa, uns 319 metres.

Si voleu més informació us he posat un enllaç al blog per que pogueu accedir a la web del centre Salines Bassegoda i veure totes les rutes marcades. Si entreu a la 24 veureu el recorregut sobre mapa i també el perfil del recorregut que farem.

Ens veiem el diumenge. Salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada