dimecres, 24 de juny del 2009

DESCRIPCIÓ RUTA 22 SALINES-BASSEGODA

Recordeu companys que el proper diumenge 28 de juny tenim previst fer la ruta 22 de les Salines-Bassegoda guiats per en Modest, promotor d'aquesta sortida.

No ho havíem fet abans però aprofitant que farem una de les rutes marcades a la nostra comarca, us farem una breu descripció de la mateixa i us informem que a les Salines-Bassegoda en tenen 33 de marcades i per tant, molts quilòmetres per fer. Hi ha de totes les distàncies i nivells de dificultat, desde 8 fins a 56 quilòmetres i de dificultat baixa o fàcil, verdes, fins a molt difícils, negres.

La que farem el proper diumenge és de nivell mitjà, blava, i té aproximadament un recorregut d'uns 21 quilòmetres i un desnivell d'uns 130 metres, per tant, accessible per tothom. Tot i que nosaltres sortirem de Terrades, (la ruta és circular com totes les de les Salines-Bassegoda), segons el trípic editat pels promotors de les rutes, la sortida s'hauria de fer desde Cistella.

Així us faig la transcripció literal de la descripció de la ruta que es fa desde l'Associació de municipis Salines-Bassegoda:

"La sortida de Cistella passa pel pla de Camps per enfilar la serra de l'Illa. Des d'aquí, pel pla de Palau, s'arriba al veïnat de Palau-surroca. Pel pla de la Roca arribem a Terrades. Tombarem direcció sud, enmig de boscos de riera i pinedes, seguint la ruta del GR-2 per arribar a Vilarig, passant per sota el seu castell. Descendirem suaument fins a arribar a Cistella per l'oest."

Espero que us agradi la ruta proposada per en Modest i recordeu que hem quedat diumenge a les 8 a la plaça Major de Terrades.

Fins aviat, salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada