dimecres, 28 d’agost del 2013

VI CURSA DEL FAU A MAÇANET DE CABRENYS (11/08/2013)



Aquí de nou amb la crònica de la cursa ddel Fau del passat 11 d’agost que ens ha fet arribar l’Albert.
Un cop més i un any més, membres del Cames Ajudeu-me ha formar part de la VI cursa del Fau. Aquest passat diumenge 11 en Modest, en Pericu i l'Albert ens hem dispossat a afrontar per tercer any consecutiu aquesta cursa ja tan tradicional.

Tot i pensar-nos que no començarien puntuals degut a la cua que hi havía en el moment de recollir els dorçals, ja esperant la sortida de manera tranqui·la i canviant impressions al altres corredors,  mentres ens feien la foto oficial...ens hem vist sorpressos pel coet que ha esclatat i ens hem vist emboltats d'una multitut de corredors que, com embogits, ens han absorbit ràpidament, fent-nos arrencar a còrrer.

Els primers km han estat de pur tràmit d’escalfament fins arribar al primer avitualament on quan ja pujàvem direcció a l’ermita del Fau, en periku, ens demana que ell es troba  bé i anirà tirant, en Modest i l’Albert segueixen a un altre ritme però constant.

Els km han anat transcorrent sense cap complicació muscular podent fer la baixada desde el Pic de Fau fins al 4rt avituallament corrent. Han estat uns km  durs ja que les punteres dels peus acaben castigades de tan fer força. Com a curiossitat de la cursa, quan es corona Fau i que s’ha de pujar quasi a 4 grapes, la cadena que hi havia en les altres edicions ja no hi era.

Un cop arribats al 5è  avituallament on es surt a la carretera, hem près el cami com cada any i en un petit descuit hem sortit a la carretera, on després de meditar una estona i voler seguir endavant hem fet un troç de carretera fins pocs metres deprés hem tornat a trobar les marques i hem pogut enfilar el tram final fins arribar a l’arribada  amb un temps de 3h 30 minuts aproximadament, segons en Modest  5 minuts menys que l’edició anterior.

Allà a l’arribada hem pogut disfrutar d’un esmozar de fruita, begudes i demés snaks i ens hem pogut refrescar amb una mànega.

Un any més ha estat una altra prova superada i amb bones sensacions.

 

divendres, 16 d’agost del 2013

I TRAIL CANTALLOPS-PUIG NEULÓS

El proper diumenge 1 de setembre a les 8:30 del matí es donarà la sortida a la I Trail Cantallops-Puig Neulós. Hi haurà dues curses, la que pujarà fins el Puig Neulós, de 27 quilòmetres i 1400 metres de desnivell i la de 14 quilòmetres i uns 700 metres de desnivell que més s'adapta a les nostres possibilitats.

Hi haurà 5 avituallaments a la llarga i 2 a la curta. El preu de la inscripció és de 18,-€ i hi haurà botifarrada i obsequi per tots els participants a l'arribada. Les inscripcions són fins el 19 d'agost i les podeu fer a Trail Cantallops

Una prova de les que enganxa a còrrer per l'Albera, amb desnivell, corriols, pistes, paisatges,... Val la pena que us animeu.  

En principi en Gerard i jo hi anirem, a veure qui més s'anima, sobretot els que ja esteu en forma i veniu de fer el Fau, cracks.

Fins aviat, salut i cames.

dijous, 1 d’agost del 2013

I MARXA AMB OBSTACLES A CASTELLÓ D'EMPÚRIES

El proper dissabte 9 d'agost tenim una nova proposta per aquells que volgueu fer una cosa diferent i divertida, la 1era marxa d'obstacles a Castelló d'Empúries.

Un recorregut de 7 quilòmetres que es podrà fer corrent o caminant i que promet mullar-se, embrutir-se, saltar i ves a saber quina sorpresa més. La sortida serà a les 9:30 del matí davant del poliesportiu de Castelló d'Empúries i les inscripcions es podran fer de 8 a 9 el mateix dia. El preu és de 6,-€ pels federats i de 8,-€ pels no federats, si voleu us podeu inscriure anticipadament a 1era Marxa d'obstacles

Hi haurà servei de dutxes i botifarrada al final de la prova. Animeu-vos a participar a aquesta nova iniciativa.

Fins aviat, salut i cames!!