dilluns, 28 de maig del 2012

1er TERÇ DE MARATÓ DE MUNTANYA CIRERA DE TERRADES

Després d'una mica més d'un mes sense entrades, entre altres motius, per que els membres del Cames que han participat a diferents proves no m'han fet arribar no cròniques ni fotos, tornem a estar aquí per una prova molt especial i de la que us agrairia en feu difusió, el 1er Terç de marató de muntanya de la cirera de Terrades.

Aquesta prova, organitzada per l'Ajuntament de Terrades, té com a ànimes principals en Modest, en Marià i l'Albert, sense els quals i amb la seva feina no s'hagués pogut fer, (a més dels molts col·laboradors i voluntaris que hi participaran, imprescindibles per fer-la).

El més important és que després de molts mesos de preprarar-la el proper 3 de juny naixerà el 1er Terç de marató de muntanya de la cirera de Terrades. Serà una cursa-marxa de poc més de 14 quilòmetres amb sortida i arribada a Terrades però que passarà prop del Santuari de La Salut, pujarà a Santa Magdalena, baixarà fins a Sant Llorenç de la Muga i passarà per corriols amb paisatges que segur agradaran a corredors i caminadors.

Les pre-inscripcions (de moment no som tot el professionals que podríem ser), es poden fer al blog de la cursa http://cursa-marxamuntanyacireradeterrades.blogspot.com.es
i el pagament es farà el mateix dia de la cursa al recollir el dorsal, que es podrà fer a partir de les 7:15 del matí i fins a les 8:15. La sortida serà a les 8:30 del matí. El preu és de 8,-€, que està molt bé.

Hi haurà dos avituallaments amb beguda i fruita, entrapà de botifarra i cireres a l'arribada i una samarreta de regal.

Hem limitat la participació a 200 corredors i caminadors per evitar una participació que pogués superar les nostres previsions i capacitat d'organització.

A més hem d'agrair el suport de l'Ajuntament de Terrades com a organitzador, i als col·laboradors que els tenim detallats al blog de la cursa i al rètol que un deixo amb l'entrada. Res més, animeu-vos i animeu a tots els vostres coneguts, us esperem a tots el dia 3 de juny a Terrades.

Salut i Cames.