dissabte, 18 de desembre del 2010

VI CURSA SANT SILVESTRE DE GIRONA

Ja estem a la fi del 2010 però abans de començar el 2011 hi ha la Sant Silvestre de Girona.

Com cada any el 31 de desembre a la tarda toca acabar l'any amb una cursa. Com altres anys la sortida i arribada estaran al davant del pavelló de Fontajau a Girona. La sortida és a les 18 hores i el recorregut previst, com altres anys, d'uns 5'4 quilòmetres i que passarà per alguns carrers cèntrics de Girona.

Les inscripcions per internet es poden fer fins el 29 de desembre a www.championchip.cat i el preu és de 8'60,-€ abans del 19 de desembre i de 11'60,-€ del 20 al 29 de desembre. El dia de la cursa no es faran inscripcions. El nombre de participants estarà limitat a 1200.

Com altres anys també a la fi, hi haurà xocolatada i sorteig de regals entre els participants. Hi haurà també bossa-obsequi amb un barret de Nadal i una tovallola.

Per part del Cames i d'en Modest, concretament, hi ha una proposta de disfressa per aquest any, pastors i un diable. Espero els comentaris sobre aquest tema sobretot dels participants donat que al cap i a la fi són els que s'hauran de disfressar.

Fins aviat, salut i cames.

III MARXA SOLIDÀRIA IES VILAFANT

Aquest diumenge tenim la III Marxa solidària de l'IES Vilafant que per tercer any s'organitza per recaptar fons per la Marató de TV3 per tant tots hi podem col·laborar i fer esport a l'hora.

La sortida i l'arribada estaran situades a l'institut de Vilafant a Les Forques. Les inscripcions es podran fer a partir de les 9 del matí i fins a l'hora de la sortida que està prevista per les 10 del matí.

El recorregut és de 14 quilòmetres pels voltants del municipi i com altres anys hi haurà esmorzar a l'arribada. Al ser una marxa solidària els organitzadors ha decidit una aportació de 2 euros que com ja he dit es destinarà a la Marató de TV3.

Espero que la gent hi participi i a més ajudaran a recaptar fons. Fins aviat, salut i cames.

dijous, 16 de desembre del 2010

XV CURSA POPULAR DE PORQUERES 08/12/2010

Amb una mica de retard però us passo una mica de resum de la cursa de Porqueres, ja tradicional per tots i que va "instaurar" en el seu dia el nostre company Modest.

El diumenge vam quedar a tres quarts de vuit per anar cap a Porqueres. Ja a aquesta hora ja teníem més de 10º al mes de desembre, quan altres anys amb prou feines superàvem els 0º. Vam sortir en Modest, en Marià, la Beth i jo.

A un quart de nou ja havíem arribat i tot estava preparat. Vam fer les inscripcions només arribar i vam aprofitar per fer un cafè allà mateix al sol que ja escalfava prou a aquella hora i ja vèiem que passaríem calor, al mes de desembre.

A l'hora de la sortida tot estava preparat i hi havia força ambient i gran quantitat de participants. El recorregut el de cada any, sortida del pavelló per fer un petit recorregut per l'urbanització i un cop superat el primer quilòmetre,ja començant a tirar cap amunt, sortim de l'asfalt per passar al camí i a una pujada més forta.

La gent ja molt estirada degut al pendent i la dificultat del camí, al ser una distància "curta", la gent surt més ràpid però amb la duresa del recorregut les forces s'acaven ràpid. En aquest primer tram vaig dossificar força per la falta d'entrenament i a que ja coneixia el recorregut i la seva duresa a la primera part.

Un cop superada la primera part ja vaig accelerar més el ritme per acabar de fer els darrers trams de pujada i començar ja a baixar direcció la meta. A mida que vaig anar baixant vaig anar augmentant el ritme i agafant a altres corredors. Tot i les bones sensacions, una noia va arribar per darrera, em va agafar i em va superar uns metres. Després d'uns moments d'enfonsament vaig recuperar l'alè i vaig seguir-la a uns metres i després d'uns quants centenars de metres va començar a defallir i la vaig superar i deixar enrrera.

Al final, darrer esforç per arribar amb un bon temps a la meta i molt bones sensacions. Havia entrenat poc però estava força més descansat i la veritat que ho vaig notar i molt.

Al final, recollir la tovallola de regal i esperar als companys, primer en Modest i després en Marià i la Beth. Una dutxa, l'entrepà i cap a casa amb 21º cap a les onze del matí d'un 8 de desembre.

Un cop mes una bona matinal d'esport amb companys. Vam trobar a faltar molts però esperem retrovar-los aviat.

Fins aviat, salut i cames.

divendres, 3 de desembre del 2010

XV CURSA POPULAR DE PORQUERES

Ja hi tornem a ser-hi, després d'uns dies sense entrades, tornem a tenir prèvia de la Cursa popular de Porqueres que es farà com cada any el 8 de desembre. Com altres anys la distància és de 7'2 quilòmetres però pel que diu a la web de la cursa el desnivell jo diria que és superior. Aquest any és de 232 metres i no recordo que altres anys fos tant.

La sortida serà a dos quarts de nou del matí davant del pavelló d'esports de Porqueres. El preu de la inscripció anticipada és de 7,-€ i el mateix dia de 10,-€. Pel que he llegit a la web has de fer la inscripció abans i pagar el mateix dia de la cursa. Si ho fas tot el dia de la cursa són 10,-€.

A l'arribada hi haurà com sempre esmorzar i regal, que aquest any és una tovallola.

Els que hi vagin que avisin que quedarem per no anar amb molts cotxes. Aneu deixant els vostres comentaris. Fins aviat.

Salut i cames.