dimarts, 26 de gener del 2010

PEDALADA SOLIDÀRIA A CABANES 24/01/2010

Un diumenge més vam fer una sortida en bici. Aquest cop però vam aprofitar que a Cabanes feien una pedalada solidària per fer una sortida diferent i a l'hora col·laborar amb aquesta iniciativa solidària que es feia a Cabanes per ajudar al poble d'Haití.


Vam sortir de Vila-sacra, en Dani, en Manolo i jo, a dos quarts de nou per anar en bici cap a Cabanes. Vam sortir puntuals i vam arribar a Cabanes quan passaven pocs minuts de les nou. Allà ens esperava en Santi que hi havia anat en cotxe desde Figueres.

Quan hi vam arribar ja hi havia força gent inscrita, amb nosaltres un centenar per que a en Santi li van donar concretament el número 100. Finalment a la sortida vam ser uns 120 participants. Abans de sortir ens vam trobar amb alguns coneguts que també hi participaven. Entre ells antics companys meus de sortides "domingueres" en bici i que pel que vaig veure no havien canviat gaire els hàbits per que de Figueres a Cabanes s'havien perdut i quan van arribar ja havien fet 15 quilòmetres. Vam comentar la jugada i van donar la sortida al grup que feia la volta llarga, la majoria.

Nosaltres vam sortir uns cinc minuts més tard. Al principi amb una mica de dificultats fins que no vam poder avançar a tot el nostre grup, però un cop passat vam poder anar fent sense dificultats. El recorregut en general va ser força fàcil i només un tram que vam fer pel mig del riu va tenir més dificultad degut a la sorra i les pedres.

La resta del camí molt planer i amb bons camins. En general ben senyalitzat tot i que un parell o tres de punts van portar a despistes a alguns participants sobre la direcció que s'havia de seguir.

Al final vam arribar tots quatre junts a la plaça. El foc continuava cremant però encara no havien posat les botifarres. Aquest creiem que va ser un inconvenient. La gent va començar a arribar i les botifarres encara no s'havien ni començat a fer.

Nosaltres, després d'esperar quasi trenta minuts vam marxar sense menjar la botifarra per que no els havien començat a fer tot i que ja feia força estona que havíem arribat i que ja hi havia quasi una trentena de participats. Com nosaltres, altres també van marxar donat que la gent començava a agafar fred al cos després haver suat i portar molta estona esperant allà. Aquest seria un punt a millorar a properes edicions.

En resum, quasi 38 quilòmetres en total per un matí de diumenge en que no va fer massa fred i que tot i estar núvol va aguantar tot el matí sense ploure, i vam poder col·laborar amb una iniciativa solidària.

Fins aviat, salut i cames.

dimecres, 20 de gener del 2010

PEDALADA SOLIDÀRIA A CABANES

El proper diumenge 24 de gener hi ha una pedalada solidària a Cabanes.

A Cabanes organitzen el proper diumenge una pedalada popular per recaptar diners per enviar a Haití per ajudar en el que es pugui als damnificats pel terratrèmol. Crec que val la pena aprofitar que organitzen aquesta pedalada per conèixer nous camins a la zona i de passada, el més important, col·laborar amb aquesta acció solidària.

Pel que sé la inscripció es farà el mateix dia a Cabanes a partir de les vuit del matí i la sortida serà a les nou trenta, si no m'equivoco. Hi haurà dos recorreguts, un de 30 quilòmetres i un altre de 20 quilòmetres. La inscripció serà de 5 euros que com he dit serà per ajudar al poble d'Haití. Al final hi haurà botifarrada per tots els participants.

Espero que hi pogueu assistir tots, els que habitualment sortim en bici i els que no. La distància és assequible a tothom i el recorregut també. Si us sembla aneu comentant si podeu assistir i si ho fareu per tal de tenir una idea dels que serem i en funció d'això fer un recorregut o l'altre. Gràcies a tots per col·laborar.

Fins aviat, salut i cames.

dimarts, 19 de gener del 2010

BTT DIUMENGE 17/01/2010

La segona sortida en btt no podem dir que va ser un èxit.

A un quart de nou del matí ens vam trobar amb en Dani i en Santi per anar a fer la ruta prevista. Amb un ambient més aviat fred, 6'5ºC, vam sortir direcció al camí vora el Manol direcció Vilanova de la Muga. El camí una mica enfangat i amb forces basses.

Es tractava només de rodar i així ho vam fer, això si vam incloure un parell o tres de petites pujades per entrar en calor que vam superar sense massa problemes. En direcció al Mas Hortus vam trobar més fang i més basses a un parell d'elles vam haver de baixar i passar a peu i gràcies a la veterania d'en Dani no va fer falta posar els peus a l'aigua.

A Delfià una mica de fang i el camí amb més pedres dels que fem habitualment. El vam passar de forma ràpida per que és força emprenyador anar rebotant tota l'estona. D'allà a Peralada i de tornada cap a casa dues hores i trenta minuts després amb un ambient fred, 8'5ºC.

A veure si a la propera s'anima més gent. Espero que si per que volem anar a fer una pedalada solidària a Cabanes. Us posaré més informació en una altra entrada.

Fins aviat, salut i cames.

dijous, 14 de gener del 2010

SORTIDA BTT DIUMENGE

El proper diumenge farem una sortida en bici. Tots els que volgueu venir esteu convidats. Sortirem a les 8:30 del matí de davant de casa meva i farem un recorregut d'uns 34 quilòmetres entre Vilanova, Pedret, Delfià, Peralada i Vila-sacra.

La dificultat no és molta però per ser el primer dia potser 34 quilòmetres ja son prou per començar a agafar la forma cares a sortides amb més dificultat.

Ens veiem diumenge, salut i cames.

dissabte, 2 de gener del 2010

5a SANT SILVESTRE DE GIRONA - 31/12/2009

Què voleu que us digui? Va ser la conya!!!!!

Només us diré que el meu pare diu que si l'any vinent ho tornem a fer que ell s'apunta, ja veurem si es veritat però va veure que ens ho vam passar també bé que diu que val la pena.


El que va començar sent una conya, es va convertir en una realitat. Divendres a les cinc de la tarda aproximadament ens vam trobar al parquing del pavelló de Fontajau per còrrer la darrera cursa de l'any 2009, la 5a Sant Silvestre de Girona, uns 5'4 quilòmetres per acabar l'any corrent i fent una mica de conya.


Al final vam ser nou, en Modest, que va venir amb el seu fill Lluís, el seu germà, en Narcís, i la seva neboda, la Marina, també en Gerard, en Manolo, en Marià amb el seu fill i jo. En Jose Manuel també hi era però no es va voler afegir al trineu del Pare Noel.

Efectivament, per si no se'ns veu prou a les curses a aquesta ens vam presentar en trineu, format per vuit rens i un Pare Noel, en Manolo i tota la resta rens perfectament organitzats en parelles i en fila.

Ja abans de sortir vam ser l'atracció, ens van gravar càmeres, ens van fer fotos fotògrafs, altres corredors i espectadors. També ens van demanar una foto dues corredores disfressades de Pare Noel que es volien fotografiar amb el nostre Pare Noel i tots els rens.

A la sortida vam esperar al final i vam sortir al darrera, als primers metres vam anar els últims però això no va impedir que fòssim el centre d'atracció. Això sí, no vam perdre l'estructura del trineu durant tot el recorregut i sempre a bon ritme marcat per en lluís i la Marina els més joves del grup.

Aquest cop no us puc explicar gaire per que la veritat s'havia de veure i viure però destacar dues coses, les diferents parades del trineu i arrancades que vam fer durant el recorregut guiats pel Pare Noel, i l'arribada amb aturada inclosa just abans de l'entrada a l'arribada i l'entrada de tots junts a l'hora. Espectacular.

El que vulgui més que no s'ho perdi la propera edició per que segur que repetirem. Tots els que hi vam anar vam coincidir en que va anar perfecte i que ens ho vam passar molt bé.

Res més companys i que el 2010 porti la consolidació del grup, i moltes curses més i amb més parti
cipants representant el nostre club. Aprofito també per dir que qui vulgui afegir-se també a fer sortides amb la bici començarem en breu, com sempre de menys a més.

Fins aviat, salut i cames.